ETV programmidirektor põhjustab enesetappe

Vaadanuna täna ära veel ühe ETV teisipäevase väärtfilmi, olen üsna veendunud, et kaamost kurku toppides üritatakse mind  enesetapule sundida. Viimase mitme kuu jooksul ei suuda ma meenutada nähtud filmidest ühtegi positiivset või neutraalset. Dokfilmidest rääkimata. Alati läheb peategelasel üha kehvemini ja lõpuks on kõik rentslis. Vähihaiged mehed. Näljased inimesed. Kurvad püssilasud, aju välja.

Teen ettepaneku vahelduseks miskit kevadisemat näidata. Teen ettepaneku võtta ära võrdusmärk väljas oleva ilma ja teles oleva filmi vahelt. Teen ettepaneku olla lihtsam. Näiteks “Billy Elliot” on hea film.

Igal juhul on hea ravi pärast “väärtfilmi” Kanal 2 pealt “Sõbrad” . Hoidke üksteist. Armastage üksteist. Veel on vara kuul pähe lasta.

7 kommentaari

  1. Hmmm? Eilne film oli ju lausa ülipositiivne, sest kõik lõppes nii hästi. Kuuli pähe saanud tegelasel lendas ühtlasi ka ajukasvaja peast välja. Neonatsist sai kirikuõpetaja abiline. Alkohoolik hakkas uuesti tennist mängima. Aktivist sõitis tagasi Indoneesiasse tiigreid päästma. Jne. Ja telekavas oli ju ka kirjas, et komöödia. 😆

    Tegelikult tekkis mul aga küsimus, et kas see ülioptimistlik film jumala leidnud inimestest on meie kohustuslikku usuõpetust pooldavate poliitikute tellimus? Nö sissejuhatav osa? Jään põnevusega järgmiste tellimuste täitmist ootama. 😈

  2. äkki sa ei vaadanud päris lõpuni – mees, kellele kuul pähe lasti, jäi ellu ning adam hakkas heaks, nii et väga positiivne lahendus 🙂

  3. Minge ikka. See Aadam sai samasuguseks nagu see kirikuõpetaja ja teda hakatakse ka peksma ja kuuliga ajukasvajat välja laskma. Morbiidne kaamomos, mis ringiga ikka ja jälle kaamosesse tagasi sõuab.

  4. Mulle jäi mulje, et lõpus Aadam ja kirikuõpetaja ainult mängisid selliseid kujusid nagu õpetaja enne olnud oli. Nüüd tegid nad seda vabast tahtest ja valikust, muigega suunurgas ja ainult teiste aitamiseks. Selles mõttes ma siis ei oleks sinuga lõpuni nõus.

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga