Veiko Tubin

Ellex Raidla 30. Kohaspetsiifiline rännaklavastus “Ajarajad”

Ellex Raidla 30 sünnipäevaks sündis mastaapne kohaspetsiifiline lavastus “Ajarajad” Kultuurikatlas. Külalised said paari tunni jooksul rännata läbi Ellex Raidla ajaloo, külastades erinevaid Kultuurikatla ruume ning saades osa Eero Epneri kirjutatud raamatu erinevatest peatükkidest läbi erienvate meediumite. Lavastus koosnes audioinstallatsioonidest, videost, tšellokontserdist, tantsulavastusest ja installatiivsest fotonäitusest. Publik sai teatraalses vormis nautida Ellex Raidla ajalugu ning õhtu lõpuks esitleti ka Eero Epneri kirjutatud raamatut.

Loovjuht, stsenarist ja lavastaja Veiko Tubin
Koreograaf Ingmar Jõela
Videokujundaja Alyona Movko Mägi
Audioinstallatsioonid Veiko Tubin
Õhtujuhid Franz Malmsten ja Steffi Pähn
Produktsioon Orangetime