Lomo Oktomat fotokaamera esimesed pildid

Esimesed pildid LOMO Oktomat kaameraga ilmutatud ja Flickris üleval. Sõitsin veel täna rattaga Kadriorgu ja vahtisin merd. Viisin pildid ilmutusse. Pärast käisin U ja K’ga jalutamas. Munaderingil. Kalamaja-Pelgulinn. Sõbrad selles piirkonnas said U tehtud mune pühade puhul. Õhtupoole tegi K süüa ja siis rääkisime, kuulasime Mart Juurt televiisorist ning lasime Mirdil nutta.

Ja Lomo kaameraid saab Fotoluksist.

Ketsid / Sneakers

5 kommentaari

  1. 🙂 Ajasin jälgi ja tean, et lisaks on sul ka hurmavalt ilus punane Holga, eilsest alates on mul kotis ta vend või õde, mulle tundub, et õde… ja sealt tekkiski küsimus: kus sa filmi ilmutad? Oled sa 120-sest filmist pilte ka kuskil laboris lasknud teha või ainult skänninud? Vaatan siin ühe teise pakkuja lehekülgi aga kunagistest koemustest tean, et laborid ju nii erinevad… mul on süda kohe rahul, et taas filmini olen jõudnud. 🙂

  2. Mina olen 120 filmi lasknud ilmutada ja skanneerida Vana-Viru tänava Fotoluksis. Töö on korralik. Aga kallis lõbu. 10 krooni kaader. Seepärast ootan fotoskannerit. Sai just tellitud.

  3. Seda ma uurisin jah, et kallis lõbu. Skänner olemas aga sellega oleme siiani skänninud vaid 35 mm negatiive… 120-st vist ei saagi.. hakka või uut vaatama aga kõigepealt ootame esimese filmi ära. 🙂 Tänud vastuse eest!

  4. Tere,tere.Kavatsen ka lähinädalal soetada endale Holga.Küsimus siis selline,et kui mul nüüd iseendil puudub skänner kodus et mis valikud siis on,kas pean endale soetama fotoskanneri või kuidas asi toimib?

    1. Iseenesest ei pea fotoskannerit omandama, saab skanneerida ka fotopoes. Kui teha laifilmile pilti, siis ühe kaadri skannimise hinnaks tuleb 10 krooni Fotoluksis. Terve film siis vastavalt 120 krooni. Selle pärast ma endale skanneri muretsesin. Mina ise lasen 35mm filme skanneerida paketina Fotomeistris (60 krooni) ja laifilmid skanneerin oma fotoskännerifga. Aga enamus fotopoode skanneerib laifilmi ka. Tasub vaid hindu uurida.

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga